Jordarbejde


Her finder du os

Slugten 3,8881 Thorsøkort 1
img 4

Hos Møllers Entreprenørfirma udfører vi alle former for jordarbejde.

Fra afrømning af muld og byggemodning af grunde til terrænregulering og udgravninger til kælderareal og rørlægning. Uanset hvilken opgave inden for jordarbejde, du står over for, så klarer vi opgaven.

Professionel indsats ved jordarbejde

Kvalitet og kompetence er nøgleordene i vores jordarbejde, som vi udfører for private husejere, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.

Da jord er et levende materiale, kræver det en professionel indsats, hvis resultatet skal holde. Samtidig er jordarbejdet følsomt over for vind og vejr. Det er således nødvendigt at planlægge arbejdet, så vi undgår for eksempel våd og frossen jord.

Vi udfører jordarbejde med de rigtige maskiner

Men det er ikke kun vores medarbejderes kompetencer, der skal være i orden for at udføre et kvalitetsbevidst jordarbejde. Vi har en veludstyret maskinpark, der er en af vores vigtigste ressourcer i virksomheden.

Vores maskinpark indeholder alt fra gravemaskiner og gummigeder til bulldozere og larvebånd. For at levere et ordentligt jordarbejde sørger vi for at vedligeholde alle maskiner og løbende opdatere og udbygge maskinparken, så vi fortsat kan leve op til de mange krav og tilbyde vores kunder den bedste løsning til deres jordarbejde.

Vi varetager mange opgaver inden for jordarbejde omkring Århus, men kører til opgaver i hele Midtjylland. Du kan kontakte os på telefon 23 20 12 89 med din opgave og for en drøftelse af, hvordan den løses bedst.